Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Vertaalbureau
4 décembre 2005

Vertaalbureau

Vertaalsite De vertaalsite van Metamorfose Vertalingen is overzichtelijk en duidelijk en bevat boordevol informatie over zaken als levertermijnen, tarieven, specialisaties en werkwijze. Ook kunt u rechtstreeks een offerte aanvragen via de vertaalsite van Metamorfose Vertalingen

Vertaling Nederlands Italiaans De meeste opdrachten die wij van onze klanten ontvangen betreffen vertalingen vanuit of naar het Nederlands, Engels of Frans. Heeft u echter een vertaling Nederlands Italiaans nodig, dan kunnen wij u ook goed van dienst zijn. Wij werken samen met zeer ervaren, in Italië woonachtige vertalers Nederlands Italiaans en kunnen u derhalve met elke bedrijfsgerelateerde tekst van dienst zijn.

Vertaling Italiaans Nederlands Ook met een vertaling Italiaans Nederlands bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website kunt u lezen hoe wij u op dit punt van dienst kunnen zijn. U vindt er informatie over onder meer onze tarieven, levertijden en specialisaties.

Vertalen Nederlands Engels Voor het vertalen Nederlands Engels van uw financiële, medische, technische, juridische en marketinggerelateerde documenten bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen via onze website www.metamorfosevertalingen.nl. U ontvangt dan binnen 24 uur een gespecificeerde offerte van ons.

Vertalen Engels Nederlands Wij hebben ruime ervaring in het vertalen Engels Nederlands van technische, juridische, medische en financiële documenten. Wij werken samen met ervaren native speakers van de doeltaal, die elk zijn gespecialiseerd in hun eigen vakgebied en zo een uitstekend product kunnen verzorgen. Neem de proef maar eens op de som en surf naar www.metamorfosevertalingen.nl. Via de website van dit vertaalbureau kunt u rechtstreeks een offerte aanvragen.

Spoedvertaling We spreken van een spoedvertaling als de tekst dusdanig snel moet worden vertaald, dat lopende opdrachten terzijde geschoven moeten worden en de vertaler (mogelijkerwijs) in de avonduren en in het weekend moet doorwerken.

Vertaling Spaans Nederlands Er zijn maar weinig mensen in Nederland die het Spaans goed beheersen. Als u zaken doet met Spanje, dan kunt u bij ons terecht voor de vertaling Spaans Nederlands van de correspondentie of andere stukken die u van uw Spaanstalige handelspartners ontvangt.

Vertaalbureau Spaans Metamorfose Vertalingen werkt uitsluitend samen met ervaren native speakers van de doeltaal. Voor vertalingen Nederlands Spaans doen wij meestal een beroep op onze in Spanje woonachtige medewerkers. Wij hebben vertalers die gespecialiseerd zijn in onder meer medische, juridische, technische, financiële en wervende teksten.

Vertaling Engels Nederlands Als u een vertaling Engels Nederlands van uw document wenst, dan kunt bij Metamorfose Vertalingen eenvoudig een offerte aanvragen via het online offerteformulier. Vergeet u niet het elektronische brondocument mee te sturen. Binnen een werkdag ontvangt u vervolgens een gespecificeerde offerte per e-mail.

Vertaling Nederlands Engels Voor een vertaling Nederlands Engels kunt u uiteraard bij tal van vertaalbureaus in Nederland terecht. Metamorfose Vertalingen in Utrecht biedt u de zekerheid dat uw vertaling voldoet aan de kwaliteitsnormen die u voor uw teksten hanteert. Op onze website leest u alles over onze werkwijze, specialisaties en tarieven. U kunt hier ook online een offerte aanvragen.

Vertaling Nederlands Frans Alles binnen Metamorfose is gericht op een uitmuntende dienstverlening. Het leveren van een hoogwaardige vertaling Nederlands Frans is uiteraard het einddoel, maar wij weten dat ook zaken als levertermijn en tarief bijdragen aan de kwaliteit van ons product. Wij zullen ons uiterste best doen om ook u van die kwaliteit te overtuigen.

Vertaling Frans Nederlands Bij het vaststellen van ons tarief voor een vertaling Frans Nederlands kijken we naar het aantal woorden in de brontaal, dat wil zeggen het aantal woorden in het Franstalige document. Ons woordtarief is afhankelijk van de gewenste levertermijn. Zo hanteren wij een non-urgentietarief, een middentarief en een urgentietarief.

Publicité
Publicité
Commentaires
Publicité
Publicité